Buka ménu utama

Wilujeng sumping di halaman kuring pamaké, kaca dimana abdi tiasa ngobrol ngeunaan sorangan, naon atuh resep ngalakukeun dina Wikipedia jeung kamungkinan nguap, sarta naon bisa mangaruhan ngedit kuring. Contona, upami abdi percaya kuring kungsi konflik poténsi dipikaresep, Abdi dibewarakeun di dieu. Mun kuring henteu ngarti Inggris kacida alusna, Abdi ngomong kitu; Kitu ogé, lamun kuring terang naon basa sejen, Abdi ogé disebutkeun kitu.

Kuring condong sangkan éditan minor - reverting éditan jahat kapanggih jeung nyieun éditan pisan minor sarta ronda kaca anyar kapanggih dina kaca anyar eupan.

Kuring yakin yén Wikipédia tiasa janten sumberdaya berharga lamun dipaké salaku tempat dimimitian pikeun panalungtikan; kumaha oge, moal sawawa atawa rumaja kedah kantos ngagunakeun eta solely pikeun panalungtikan, per dina Bantahan umum.

Katerangan Babel Pamaké
fr-N Cet utilisateur a pour langue maternelle le français.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
eu-1 Erabiltzaile honek oinarrizko mailan lagun dezake euskaraz.
la-1 Hic usor simplici latinitate contribuere potest.
Pamaké dumasar basana
Artikel
Gambar
Pamaké