Buka ménu utama
Большой зал (4).jpg

panto nyaéta paranti muka dina tembok/widang pikeun ngagampangkeun sirkulasi anatara ruangan-ruangan anu di ngawéngku ku tembok/widang nusejen.[1]

RujukanÉdit