Большой зал (4).jpg

panto nyaéta paranti muka dina tembok/widang pikeun ngagampangkeun sirkulasi anatara ruangan-ruangan anu di ngawéngku ku tembok/widang nusejen.[1]

RujukanÉdit

  1. (dalam bahasa id) Pintu. 2018-07-30. https://id.wikipedia.org/w/index.php?title=Pintu&oldid=14069823.