Persegi.JPG

Pasagi bener (basa Indonesia: persegi) nyaéta bangun datar dua diménsi anu dijieun ku opat rangkay (basa Indonésia: rusuk) (a) anu sarua panjang sarta mibanda opat juru (sudut) anu kabéhanana nyiku.

Rumus pasagiÉdit

KurilingÉdit

 

LegaÉdit

 

Panjang diagonalÉdit