patlot jeung grafitna

Patlot nyaéta mangrupa pakakas pikeun tulas-tulis atawa ngagambar anu dimimitian tijaman Yunani, dijieuna tina grafit tuluy di bulen ku kai.[1]

CatetanÉdit