Perang Rusia-Pérsia

Wikimedia:Disambiguasi

Perang Rusia-Pérsia nyaéta saruntuyan perang antawis Kakaisaran Rusia jeung Pérsia dina abd ka-18 jeung 19, di antarana:

Tingali goéÉdit

Citakan:Sia