Buka ménu utama

Perméabilitas

Wikimedia:Disambiguasi

Perméability mibanda sabaraha harti:

  1. Dina éléktromagnétisme, perméabilitas nyaéta tingkat magnétisasi material nu pakait jeung médan magnét.
  2. Dina géologi, perméabilitas nyaéta ukuran kamampuh hiji matéri keur ngaliwatkeun cai.