Persima Majalengka mangrupikeun salah sahiji klub bangga masarakat Majalengka anu taun ieu ilubiung dina kompetisi di tingkat nasional, nyaéta dina Liga 3 (Liga Nusantara) sanaos dina 2017 Persima Majalengka lirén dina fase grup kusabab éta henteu tiasa bersaing sareng klub-klub sanés anu bersaing dina Liga 3.[1]

Persima Majalengka
Ngaran lengkepPersatuan Sepak Bola Indonesia Majalengka
Ngadeg1960
LapanganStadion Warung Jambu, Majalengka
Lapangan Kapasitas1.500
LigaLiga 3 Jawa Barat[2]

RujukanÉdit