Popong Otje Djundjunan

Dra.Hj. Popong Otje Djundjunan atawa biasa disebut ceu popong. Lahir di Bandung, 30 Désémber 1938. manéhna nyaéta politikus Indonesia, Manéhna geus jadi anggota DPR RI ti 1987 anu asalna ti Partai Golkar. Manéhna nyaéta urut pamajikan Wali Kota Bandung Raden Otje Djundjunan.

Jadi anggota tertua, Popong Otje Djundjunan mimpin samentara sidang DPR RI perode 2014-2019 jeung Ade Rezki Pratama nu mangrupa anggota pilihan ti Sumatra Barat, saacan mimpin lembaga luhur nagara éta pilihan sacara sah.