Portal:Panglawungan/Bandung (8 Juli 2015)

Panglawungan Wikipédia

8 Juli 2015 — Ngabuburit & Buka Puasa Bareng

Ngeunaan acaraÉdit

Dina raraga ngaraketkeun tali silaturahmi sareng duduluran antar Wikipédiawan Sunda, Panitia Pasanggiri Wiki Sabanda anu dirojong ku Wikimédia Indonésa ngulem ka para wargi kanggo sumping dina acara anu dijejeran Ngabuburit Sabari Ngédit.

LokasiÉdit

Co & Co Space
Jl. Dipatiukur No. 5, Dago-Bandung

WaktuÉdit

Rebo, 8 Juli 2015
Jam 14.00-20.00 WIB

PamilonÉdit

  • Wikipédiawan Sunda
  • Pamilon Pasanggiri Wiki Sabanda
  • Wikimédia Indonesia

BiayaÉdit

GRATIS

MatériÉdit

  • Silaturahmi, obrolan santai antara Wikipédiawan
  • Ngédit artikel anu disadiakeun dina tantangan.
  • Door prize,
  • Buka puasa babarengan
  • Foto Dokumentasi
  • Diskusi rencana aktifitas Wikipedia Basa Sunda

KontakÉdit

Kanggo informasi lengkepna, mangga tiasa ngontak:

PanitiaÉdit

Wiki Sabanda Logo.png
Wikimedia-logo-id.svg