Buka ménu utama

Watesan préféktur (tina Basa Latin Praefectura) nunjukkeun kantor, korsi, wilayah kakawasaan hiji Prefect. Dina Basa Inggris, watesan préféktur nyaéta dipaké keur nujul kana kantor nu sarua dina budaya basa séjén.

Tempo ogéÉdit