Buka ménu utama

Puasa nyaéta kagiatan sukaréla nu nahan dahar, nginum, atanapi duanana, sarta kagiatan-kagiatan lian nu ngabatalkeunana pikeun jangka wanci katangtu[1].

Tingali ogéÉdit

Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan


RujukanÉdit