Buka ménu utama

Réaktor nuklir nyaéta hiji tempat keur prosés beulahna inti atom uranium nu terus pisah jadi inti atom séjén dina réaktor nu disebut réaksi inti. Nu jadi cukang lantaran prosés réaksi inti euweuh lian ku ayana hiji partikel nu disebut neutron.


Icon-gears.png



Nulis.jpg