Rama
Lord Rama with arrows.jpg

Rama nyaéta déwa hindu sareng titisan katujuhna tuan Wisnu.[1]

RujukanÉdit

  1. "Rama". Random House Webster's Unabridged Dictionary.
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan