Rasiah Geulang Rantai

Rasiah Geulang Rantai (éjahan heubeul: Rasiah Geulang Rantai) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya Nanie. Ieu buku munggaran medal taun 1937 dina wangun citak ku penerbit Bale Poestaka di Batavia-C.

Rasiah Geulang Rantai  
PanulisNanie
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Poestaka
Kaping dimedalkeun1937


Nulis.jpg