Imishli (İmişli) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

İmişli Rayon
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Imisli
Populasi (Sénsus 1999): 104.026
Aréa (km2.): 1.820
Kode telepon: 0154
Ibu kota: İmişli

Citakan:Imishli Rayon