Pikeun désa di Rayon Aghjabadi, tingali Xocavənd, Aghjabadi.

Khojavend (Basa Azerbaijan: Xocavənd) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan, dina kakawasaan séparatis Nagorno-Karabakh.

Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Xocavand

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Khojavend Rayon