Samukh (Samux) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan.

Samukh
Samux rayonu.jpg

Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Samux
Populasi (2010): 53900
Aréa (km2.): 1210
Kode telepon: 0265

Citakan:Samukh Rayon