Rayon Shahbuz

(dialihkeun ti Rayon Shakhbuz)

Shakhbuz (Şahbuz) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan dina Républik Otonom Nakhchivan.

Şahbuz
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Shahbuz

Citakan:Shakhbuz Rayon