Reuma nyaéta taneuh huma anu diingkeun sawatara lila sarta geus diwuwuhan jiga leuweung. [1]

RujukanÉdit

  1. (id)mata pencaharian suku sunda (diaksés tanggal 20 Oktober 2011)