Buka ménu utama

Runtagna Majapait (éjahan heubeul: Roentagna Madjapait) nyaéta buku nu ditulis ku basa Sunda karya S. Kartawidjadja. Ieu buku munggaran medal taun 1937 dina wangun citak ku penerbit Bale Poestaka di Batavia-C.

Runtagna Majapait  
PanulisS. Kartawidjadja
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Poestaka
Kaping dimedalkeun1937


Nulis.jpg