Buka ménu utama

Rupa-rupa misil anu baris hasil (éjahan heubeul: Roepa-roepa misil anu baris hasil) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya Tjakrabangsa. Ieu buku munggaran medal taun 1914 dina wangun citak ku penerbit di Weltevreden.

Rupa-rupa misil anu baris hasil  
PanulisTjakrabangsa
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Kaping dimedalkeun1914


Nulis.jpg