Senter nyaéta salah sahiji alat portebel atawa anu bisa dibawa kamamana anu marupakeun sumber cahaya jang nyaangan jeung dijalankeun ku batre.[1]

RujukanÉdit

  1. (dalam bahasa id) Senter. 2017-11-30. https://id.wikipedia.org/w/index.php?title=Senter&oldid=13398660.