Buka ménu utama

Sinonim nyaéta kecap anu béda tapi mibanda harti anu jiga atawa sarua.

Conto sinonim: indung - biang, bapa - abah, awéwé - wanoja

Tempo ogéÉdit

 




 



Citakan:Uncategorized stub