Buka ménu utama

Sinonim nyaéta ngaran lain dina basa latén nu dipaké/dikenal ogé pikeun jenis tutuwuhan nu sarua.[1]

ReferensiÉdit

  1. Wijayakusuma, Hembing. 2000. Ensiklopedia Mienium Khasiat Tumbuhan Obat Indonesia. Jakarta:Gema Insani ISBN 9799157188