Buka ménu utama

Wikipedia β

Sistim koordinat géografi

Sistim koordinat géografi digunakeun pikeun nunjukkeun lokasi di Bumi ku dua atawa tilu koordinat tina sistim koordinat bal nu dilarapkeun jeung sumbu puteran Bumi.

Peta Bumi nu nuduhkeun gurat usum (horizontal) jeung wanci (vértikal), proyéksi Eckert VI; large version (pdf, 1.8MB)

Eusi

Diménsi kahiji jeung kadua: gurat usum jeung wanciÉdit

Tempo ogéÉdit

RujukanÉdit

  • Portions of this article are from Jason Harris' "Astroinfo" which is distributed with KStars, a desktop planetarium for Linux/KDE. See [1]

Tumbu luarÉdit