Buka ménu utama

Stepanakert (Basa Arménia: Ստեփանակերտ; Basa Azerbaijan: Xankəndi) nyaéta kota panggedéna jeung ibu kota Nagorno-Karabakh, hiji républik merdika de facto, sanajan internasionalna diakuan salkau bagian ti Azerbaijan.[2]

Stepanakert

Ստեփանակերտ

Khankendi
(Xankəndi)
Kota
Stepanakert
Stepanakert
Nagara
Nagara nu teu diakuan
Bandéra Azerbaijan Azerbaijan (de jure)
Bandéra Républik Nagorno-Karabakh Nagorno-Karabakh (de facto)
Propinsi Stepanakert (Kota)
Luhurna
813 m (2.670 ft)
Pangeusi
 (2010)[1]
 • Total 53.000

GaleriÉdit

RujukanÉdit

  1. Results of 2005 census of the Nagorno-Karabakh Republic. Republic of Nagorno-Karabakh. p. 47.
  2. "Regions and territories: Nagorno-Karabakh." BBC News. Last updated May 21, 2010. Retrieved July 23, 2009.

Tumbu kaluarÉdit


Citakan:Azerbaijan-geo-stub