Buka ménu utama

Taksonomi mangrupa aturan pangelompokan atawa panggolongan dumasar tingkat atawa hiérarki nu tangtu. Boh pangelompokkan mahluk hirup, atawa panggolongan anu séjén.[1]

ReferensiÉdit

  1. (id)Taksonomi (diakses 24 November 2015)