Buka ménu utama
Tangkal oak di Denmark

Tangkal nyaéta méh sakabéh nu jaradi dina taneuh, iwal ti bangsa supa, jukut jeung sakur nu jadina ngarambat dina taneuh.


Nulis.jpg