Buka ménu utama

Temple Daya Araya nyaéta salah sahiji vihara di kota Tangerang, Banten. Vihara ieu lokasina di Jalan Iskandar Muda Gang Macan, Kelurahan Kedaung Wetan, Neglasari . Vihara ieu mangrupikeun tempat ibadah anu didéy ku Budha Theravāda di daérah éta.

Eusi

JadwalÉdit

Dhamma Viriya (Kolot)Édit

Jumaah di 19.30 WIB

Samma Viriya (Pamuda)Édit

Salasa, 19:30 WIB

Karuna Viriya (Senior)Édit

Minggu, 3:00 p.m.

SMART (Sakola Minggu)Édit

  • SMART A (Henteu di sakola - 2 SD )

Minggu, 08,30 WIB

  • SMART B (3 SD - 6 SD )

Minggu, 08,30 WIB

Minggu, 10:30 WIB