Buka ménu utama

Wakil Présidén mangrupa hiji jabatan pamaréntahan nu aya hiji tingkat handapeun Présidén.

Wakil Présidén umumna ditetepkeun ku konstitusi ku hiji nagara sangkan ngiringan présidén lamun présidén ngalaksanekun tugas-tugas kanagaraan di nagara lian atanapi lamun présidén masihan jabatan kaprésidénan boh mundurkeun diri atawa boga halangan dina ngalaksanakeun tugas saperti maot basa ngajabat salaku présidén.

Tempo ogéÉdit