Wakil Présidén mangrupa hiji jabatan pamaréntahan nu aya hiji tingkat handapeun Présidén.

Wakil Présidén umumna ditetepkeun ku konstitusi ku hiji nagara sangkan ngiringan présidén lamun présidén ngalaksanekun tugas-tugas kanagaraan di nagara lian atanapi lamun présidén masihan jabatan kaprésidénan boh mundurkeun diri atawa boga halangan dina ngalaksanakeun tugas saperti maot basa ngajabat salaku présidén.

Tempo ogéÉdit