Buka ménu utama

Wancahan nyaéta hurup atawa sakumpulan hurup meunang mondokkeun tina hiji atawa sababaraha kecap. Contona: kecap geulis sok disingget jadi lis atawa eulis. Sekolah Menengah Atas disinget jadi SMA.

  • akronim/inisial tina kecap,
  • singkop/aposkop,
  • sacara fonétik tina kecap nu rék disingget.