Wanci Standar Bangladés

Wanci Standar Bangladés (Basa Benggala: বাংলাদেশ মান সময়, Bangladesh Standard Time, umumna disingket BST) nyaéta zona wancina Bangladés, nu dipaké sanagara, dina UTC+6:00. Bangladés pernah maké wanci usum panas sakeuduen dina taun 2009 ku lantaran krisis listrik, tapi dina taun 2010, kaputusan éta dibolaykeun.

Wanci Standar Bangladés sarta sababaraha zona wanci di deukeutna.

Tumbu kaluarÉdit