Buka ménu utama

Waw. Nyangkok, Ngadeder, sareng melakna jeruk di Cikoneng

Waw. Nyangkok, Ngadeder, sareng melakna jeruk di Cikoneng (éjahan heubeul: Waw. Njangkok, Ngadeder, sareng melakna djeruk di Tjikoneng) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya Adipradja. Ieu buku munggaran medal taun 1914 dina wangun citak ku penerbit Ruygroh & Co di Batawi.

Waw. Nyangkok, Ngadeder, sareng melakna jeruk di Cikoneng  
PanulisAdipradja
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunRuygroh & Co
Kaping dimedalkeun1914


Nulis.jpg