Wijayakusuma (éjahan heubeul: Widjajakoesoema) nyaéta buku Sunda nu ditulis ku basa Sunda karya R. Soerija Adiwidjaja. Ieu buku munggaran medal taun 1921 dina wangun citak ku penerbit Bale Poestaka di Batavia.

Wijayakusuma  
PanulisR. Soerija Adiwidjaja
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Nu medalkeunBale Poestaka
Kaping dimedalkeun1921


Nulis.jpg