Buka ménu utama

Fitur "Parobahan nu Patali" ngabéréndélkeun parobahan ahir na unggal artikel nu mibanda tumbu ka kaca nu dimaksud. Diluluguan ku "Parobahan anyar" katut sublulugu "(ka kaca nu numbu ti "xxx")". Parobahan nu Patali teu ngawengku parobahan na artikel nu numbu ka kaca nu dimaksud, iwal mun kacana ogé mibanda tumbu sabalikna.

Conto:

Mun anjeun milih "Sumputkeun éditan minor" na préferénsi anjeun, mangka parobahan minor moal némbongan. Baca ogé Wikipédia:Pitulung préferénsi.

Catet yén pikeun tumbu ka pangalihan, parobahan dina artikel targét moal némbongan. Ku kituna, pastikeun yén tumbu nu aya téh bener-bener numbu ka kaca nu sakuduna.

Baca ogé m:Help:Related changes