Wikipedia:Kuncén/Pamundut jadi kuncén

Kabeh pamaké aktif Wikipédia nu nyaho kawijakan jeung aturan nu aya di Wikipédia, sarta dipercaya ku komunitas bisa mundut jadi kuncén.

SaratÉdit

Saratna mah kasapukan umum baé heula, najan henteu formal. Nu ngajukeun diri jadi kuncén, kedah tos kabuktian sumbanganana ka Wikipédia Sunda: didukung ku warga Wikipédia Sunda.

CaranaÉdit

  • Tulis ngaran anjeun di bagian Pamundut, dihandapeun ieu.
  • Kuncén saterusna baris mindahkeun ka kaca pemungutan sora.
  • Mimiti pemungutan sora.
  • Catetan: Pamaké anu katempona memang henteu meujeuhna jadi pangurus kawas kakara ngagabung, asal-asalan jsb moal dituluykeun ka prosés pemungutan sora sarta baris langsung ditampik.

PamundutÉdit

Tulis ngaran anjeun di dieu.

kang Kandar jadi Birokrat, 7 Méi 2007Édit

  1.   Satuju, --° kang iwan ° 16:03, 7 Méi 2007 (UTC)
  2.   Satuju pisan --Tedi 00:27, 8 Méi 2007 (UTC)
  3.   Satuju, --IvanLanin 11:32, 8 Méi 2007 (UTC)
  4.   Satuju, Meursault2004 11:42, 8 Méi 2007 (UTC)
  5.   Satuju, --Ricky setiawan 13:34, 9 Méi 2007 (UTC)
  6.   Satuju, --Nein 16:00, 9 Méi 2007 (UTC)
  7.   Satuju (Agree), --Borgx 00:05, 10 Méi 2007 (UTC)

Parantos saminggu ieu pamundut tiasa di cumponan. manga kang Kandar antosan ti meta kanggo parobahan janten Birokrat. --° kang iwan ° 14:08, 14 Méi 2007 (UTC)

Cikeneh ngajukeun... Susuganan di-asese... --kandar 09:10, 15 Méi 2007 (UTC)

Kang Tedi kanggo KuncénÉdit

Kuring ngajukeun Kang Tedi pikeun jadi kuncen di Wikipedia Sunda, supados langkung rempeg. Sumbangan anjeunna ka ogé kamahéranana (kompetensi) dina ngokolakeun Wikipedia tos teu kedah dicaturkeun deui, --kandar 01:22, 17 Juli 2007 (UTC)

  1.   Satuju --kandar 01:22, 17 Juli 2007 (UTC)
  2.   Satuju --° kang iwan ° 22:11, 17 Juli 2007 (UTC)

Tos janten kuncén ti ping 24 Juli 2007 22:42.

Kang Budhi kanggo janten KuncénÉdit

Simkuring ngusulkeun Kang Budhi kangge janten kuncen di Wikipedia Sunda, supados langkung rempeg. Sumbangan anjeunna tos kacida seueurna, anjeunna oge tos lami di Wikipedia urang, katambih ku konsistensina dina nyerat di Wikipedia. Dina mangsa nu sanes tara hadir oge, Kang Budhi mah ngurunyung wae geuning. Janten, cocog pisan kanggo janten kuncen. Mangga ah dihaturanan moting --Tedi 16:24, 24 Désémber 2007 (UTC)

  1.   Satuju --Tedi 16:24, 24 Désémber 2007 (UTC)
  2.   Satuju --Hadiyana 14:11, 10 Januari 2008 (UTC)
  3.   Satuju --° kang iwan ° 17:09, 11 Januari 2008 (UTC)
  4.   Satuju. Punten telat, keur mah rada jarang ngalongok, nuju sering kaganggu internetna deuih. --kandar 03:37, 22 Januari 2008 (UTC)

Kang Budhi cikénéh diangkat jadi kuncén. Wilujeng makarya! --kandar 04:12, 22 Januari 2008 (UTC)

A2613 kanggo janten kuncén, 5 Januari 2016Édit

Simkuring hoyong terang, naon motivasi sadérék A2613 dugi ka ngajukeun hoyong janten kuncén. --ilhamkang (sawala) 7 Januari 2016 04.57 (UTC)[]
Kang @Ilham.nurwansah, simkuring hoyong ngajukeun janten kuncén lantaran simkuring hoyong WBS janten énsiklopédi berkualitas, sanajan henteu janten kuncén ogé tiasa ngawujudkeunana. Simkuring ogé hoyong WBS kapayunna saé tur rapih, sarta ngagaduhan artikel anu berkualitas. Hatur nuhun. A2613 (sawala) 7 Januari 2016 06.47 (UTC)[]
@Ilham.nurwansah nyimak heula kang--Dian Émbarsari (sawala) 1 Pébruari 2016 01.11 (UTC)[]

Kang Ucup kanggo janten KuncénÉdit

Dumasar kana préstasi Kang Ucup anu tos némbongkeun dédikasi sareng kaparigelanana dina ngokolakeun Wikipédia Basa Sunda, ngalangkungan sayembara Wiki Sabanda, simkuring ngajengkeun Kang Ucup kanggo janten kuncén. Mugia janten panyumanget sareng tiasa ngabantos ngokolakeun Wikipédia Basa Sunda. --ilhamkang (sawala) 6 April 2016 02.15 (UTC)[]

Pamundut ditampikÉdit