Buka ménu utama

Artikel-artikel Wikipédia bisa di sebut 'rapih' lamun:

  • ngabogaan tumbu (link) ka artikel lianna sacukupna
  • ngeunah dibaca
  • hanteu mangrupa cut-and-paste/ jiplakan ti situs lain wungkul (ngalangar hak cipta)

Anjeun bisa ngarapihkeun artikel maké panuntunan di handap ieu:

  • jieun tumbu ('wikifikasi') (tingali ogé Wikipedia:Wikifikasi), dimimitian bagéan nu rek di tumbu maké [[ tuluy ditungtungan ku ]].
Conto: geutikkeun [[Basa Sunda]], nu ditembongkeun Basa Sunda.
  • bagi artikel kana sababaraha paragraf, jeung mun panjang, sababaraha sub-judul oge
  • tong loba teuing maké hurup gedé ; gunakeun huruf gedé keur ngaran, misalna ngaran-ngaran jalma, tempat, lagu jeung salaenna. tong maké hurup gedé lamun teu di perlukeun, contohna Calana Panjang(kuduna calana panjang).

Tempo ogéÉdit