Wikipedia:Pabukon Wikipédia

Informasi anu leuwih lengkep aya dina Meta


Sambungan kuring kabéhan
  wikipedialibrary@wikimedia.org  @wikilibrary  The Wikipedia Library  Wikipedia-Library  #wikipedia-library


State Library of Victoria La Trobe Reading room 5th floor view.jpg

Pabukon Wikipédia (The Wikipedia Library) mangrupa tumbu panalungtikan anu kabuka, tempatna para tukang ngédit Wikipédia aktip meunangkeun aksés kana babon (sumber-sumber) vital anu bisa dipercaya anu diperelukeun kontribusina téh, jeung dirojong dina ngagunakeun sumber daya pikeun ngaronjatkeun énsiklopédia. Kuring kabéh boga tujuan pikeun nyieun aksés jeung pamakéan babon téh jadi leuwih nembrak, babari, kolaboratip jeung éfisién.

Téang babonÉdit

NgontribusiÉdit

Leuwih lanjutÉdit

  • Kaca sawala: tempat nyawalakeun jeung ngajukeun pertanyaan ngeunaan Pabukon Wikipédia dina WBS.