Wikipedia:Parobahan ngaran pamaké/Pamundut

Paké kaca ieu pikeun pamundut parobahan ngaran pamaké anjeun sorangan. Lamun henteu diperlukeun, ulah ménta ngaganti ngaran pamaké.

Jelaskeun bongbolongan Anjeun ku cara ngetikkeun kode di handap ieu dina bagian handap kaca (klik édit heula):

{{subst:gantingaran|Ngaran heubeul|Ngaran anyar|Alesan anu écés}}-- ~~~~ 


PamundutÉdit

لطرش احمد الهاشمي --> لطرش أحمد الهاشميÉdit

-- لطرش احمد الهاشمي (sawala) 14 Désémber 2013 11.07 (UTC)[]

CobiJa --> CobijaÉdit

It's done for the two of you. Thanks --kandar (sawala) 19 Désémber 2013 15.31 (UTC)[]

UsurpationÉdit