Buka ménu utama
  • 06:42, 4 Aug 2004 Kandar protected Tepas (Bilih aya jurig nyiliwuri nu ngareksak eusi kaca)
  • 05:01, 2 Aug 2004 Kandar protected Wiki.png (Nya kudu di-protect atuh, bisi aya nu ngaheureuyan...)
  • 04:58, 2 Aug 2004 Kandar unprotected Wiki.png (Gambar rek diganti ku nu leuwih leutik)
  • 09:13, 28 Jul 2004 Kandar protected Wiki.png (Lambang Wikipédia)
  • 10:19, 27 Jul 2004 Kandar unprotected Wiki.png (koreksi)
  • 09:21, 27 Jul 2004 Kandar protected Wiki.png (Nya muhun atuh kedah dijaga, bisi aya nu ngaruksak)
  • 09:18, 27 Jul 2004 Kandar unprotected Wiki.png ((give a reason))
  • 06:09, 24 Jul 2004 Kandar protected Wiki.png (Lambang Wikipédia basa Sunda, kudu dijaga tina vandalisme)