Buka ménu utama
  1. Nyieun 10 artikel anyar.
  2. Nyieun infobox jeung eusina.
  3. Teu nyunting salila tilu poé noron dianggap gugur.
  4. Miluan diskusi jeung méréskeun paguntrengan minimal dina tilu artikel nu boga masalah.
  5. Meunang tilu béntang pangajén ti tilu pamaké anu béda.
  6. Jumlah suntingan minimal 100 suntingan.

hadiahÉdit

Cutting Stiker Wiki Sabanda & Wikipedia Basa Sunda