Buka ménu utama

Yusuf nyaéta ngaran anu ilahar dipaké ku umat Muslim, mun dina basa Inggris mah Joséph jeung dina basa Ibrani mah Yosséf. Di wewengkon Sunda sok disebut ogé ku ngaran Ucup.

Yusuf bisa nujul kana babaraha hal di handap: