Buka ménu utama

Zardab (Zərdab) nyaéta hiji rayon di Azerbaijan. Ibu kotana nyaéta Zardab.

Zərdab
Peta Azerbaijan nunjukkeun Rayon Zardab
Populasi (2008): 51.800
Aréa (km2.): 860
Ibu kota: Zərdab


Tumbu kaluarÉdit