Buka ménu utama


ZaskiaSungkar

Zaskia Sungkar dipikawanoh ku umum Indonésia minangka saurang aktris sarta penyanyi.[1] Gadis kalahiran Jakarta, 22 Désémber 1990 ieu téh putri kahiji pasangan selebriti Mark Sungkar sarta Fanny Bauty.[1] Zaskia sorangan ogé pohara deukeut kalayan adina anu berprofesi sarua nyaéta Shireen Sungkar.[1] Mimiti niténan karirna, Zaskia leuwih dipikawanoh minangka saurang aktris anu geus berperan dina sawatara sinetron.[1] Karesepna dina dunya tarik sora diwujudkeun kalayan nyieun grup vokal duo babarengan adina Shireen, anu dibéré ngaran The Sisters.[1] Hit single ogé sempet dikaluarkeun kalayan tajuk Kéajaiban Cinta.[1] The Sister sorangan ngagem aliran pop sarta lagu anu di bawana ogé miboga téma cinta saurang rumaja.[2] Zaskia anu ogé minangka béntang pariwara produk So Good sarta Bank Muamalat ieu leuwih milih nampik tawaran berakting di sinetron atawa FTV anu datang pikeun manéhna.[2] Alesanna, alatan Zaskia leuwih katarik ka dunya tarik sora.[2] Sanajan kitu, manéhna sempet témbong di sinetron Dongeng: Kamakanda, Legenda, sarta Bawang Putih Bawang Merah 2.[2]

Kahirupan cinta gadis geulis ieu ogé sempet jadi pemberitaan.[1] Sempet henteu kaekspos ku média, dina mimiti Januari 2010, Zaskia dikabarkeun geus mungkas hubungan cintana jeung saurang pangeran asal Brunei Darussalam anu ngaranna Prince Abdul Qawi.[1] Henteu lila, Zaskia kasampak keur ngaléng saurang lalaki deungeun asal Australia, Matt Niholson.[1] Tapi, hubungan ieu ogé henteu lila.[1] Pamungkas, Zaskia kabarna ngajalin hubungan kaasih kalayan aktor sarta penyanyi Irwansyah, anu ogé urut kabogoh Acha Septriasa saprak Méi 2010.[1] Hubungan cinta antara duanana sempet disangkal nu pamustunganana maranéhanana duaan bener-bener resmi bobogohan.[1] Teu nungguan lila, pasangan ieu mutuskeun pikeun nikah ngora, anu dimimitian kalayan prosés lamaran anu dilaksanakeun dina 8 Désémber 2010 di imah Zaskia di Jakarta Selatan.[1] Sanggeus prosesi lamaran ieu, duanana ogé riweuh nyiapkeun pernikahan anu baris geura-giru dilaksanakeun.[1]

ReferensiÉdit

  1. a b c d e f g h i j k l m n (id)profil (diaksés tanggal 01 Desember 2011)
  2. a b c d (id)karir (diaksés tanggal 01 Desember 2011)