Zoroastrianisme (atanapi Mazdaisme) nyaéta hiji ageman jeung pilosopi dumasar kana ajaran Nabi Zoroaster (kawanoh ogé salaku Zarathustra, dina Basa Avestan) sarta baheulana mangrupa salah sahiji ageman nu panggedéna sadunya.[1] Ageman ieu kira-kira ngadeg saméméh abad ka-6 SM di Iran Raya.

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Prone to spam Citakan:Z148 Citakan:Portal box

Citakan:Religion topics