Buka ménu utama

Zoroastrianisme (atanapi Mazdaisme) nyaéta hiji ageman jeung pilosopi dumasar kana ajaran Nabi Zoroaster (kawanoh ogé salaku Zarathustra, dina Basa Avestan) sarta baheulana mangrupa salah sahiji ageman nu panggedéna sadunya.[1] Ageman ieu kira-kira ngadeg saméméh abad ka-6 SM di Iran Raya.

RujukanÉdit

Tumbu kaluarÉdit

Citakan:Prone to spam Citakan:Z148 Citakan:Portal box

Citakan:Religion topics