Buka ménu utama
Ambox warning pn.svg Artikel ieu perlu dirapihkeun sangkan luyu jeung baku artikel Wikipédia.
Ngarapihkeun artikel bisa mangrupa ngabagi artikel kana paragraf atawa ngawikifikasi artikel.
Sanggeus dirapihkeun, Anjeun bisa ngahapus ieu talatah.
  1. Badak boga pakarang = cula
  2. Bagong boga pakarang = sihung
  3. Bangbara boga pakarang = panyeureud
  4. Banténg boga pakarang = tanduk
  5. Buhaya boga pakarang = buntut (seuseukeutan)
  6. Embé/domba boga pakarang = tanduk
  7. Gajah boga pakarang = gading & tulalé
  8. Hayam jago boga pakarang = siih
  9. Kalajengking boga pakarang = panyeureud
  10. Kamarang boga pakarang = panyeureud
  11. Kapiting boga pakarang = panyapit
  12. Landak boga pakarang = cucuk (bulu)
  13. Lélé boga pakarang = pamatil
  14. Maung boga pakarang = kuku & sihung
  15. Munding boga pakarang = tanduk
  16. Nyiruan boga pakarang = panyeureud
  17. Oray boga pakarang = sihung (peurahan)
  18. Sapi boga pakarang = tanduk
  19. Singa boga pakarang = kuku & sihung
  20. Tawon/tiwuan boga pakarang = panyeureud
  21. Ucing boga pakarang = kuku
  22. Uncal boga pakarang = tanduk

Daptar PustakaÉdit

Hadi, Ahmad, spk. 2013. Peperenian: Kandaga, Unak-anik, Tutungkusan jeung Rusiah basa Sunda (Édisi Révisi). Bandung: CV Geger Sunten.