Buka ménu utama


Élmu Sasatoan jeung Jelema nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku R. Satjadibrata. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 1932 ku penerbit J.B. Wolters.

Élmu Sasatoan jeung Jelema  
PanulisR. Satjadibrata
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupapedaran
Nu medalkeunJ.B. Wolters
Kaping dimedalkeun1932


Nulis.jpg