Buka ménu utama


Élmuning Basa Sunda nyaéta pedaran anu ditulis dina basa Sunda ku Ardiwinata. Ieu buku pedaran téh dipedalkeun munggaran taun 1916 ku penerbit Com. Voor De Volkslectuur.

Élmuning Basa Sunda  
PanulisArdiwinata
NagaraIndonesia
BasaBasa Sunda
Rupapedaran
Nu medalkeunCom. Voor De Volkslectuur
Kaping dimedalkeun1916


Nulis.jpg