Buka ménu utama

Énggalwangi, Palasah, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Énggalwangi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Palasah, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Énggalwangi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanPalasah




Gnome-home.svg